In atentia directorilor – Mobilitate personal didactic.

| 10/05/2014

Avand in vedere adresa MEN nr. 206/08.05.2014, va rugam sa ne comunicati pana luni 12.05.2014, ora 12, urmatoarele situatii, daca este cazul:

– posturi introduse gresit, pentru a fi modificate, precizati codul, MARE ATENTIE LA POSTURILE TITULARIZABILE CU VIABILITATE CEL PUTIN 4 ANI,

– posturi dublate sau inexistente, pentru a fi radiate, precizati codul,

– posturi de adaugat,

-adaugare sau radiere ocupant, conform adresei MEN( solicitati si cadrelor didactice sa verifice daca se regasesc in aplicatia titularizare.edu.ro 2014, la posturi ocupate pentru etapele la care au participat, in special la art. 253, mentinere in activitate ca titular si la continuitate conform art.47 din Metodologie, cu cel putin definitivat si nota/media 7 la concursurile din 2013 sau 2012 )

– alte situatii

In acest sens, va rugam sa verificati in aplicatia titularizare.edu.ro 2014, lista posturilor vacante si posturile ocupate.

Va atentionam ca, dupa efectuarea modificarilor aparute, nu va mai fi permisa modificarea listei posturilor, asumandu-va deplina responsabilitate in conditiile in care ulterior se vor constata alte erori in lista posturilor vacante/rezervate si a celor ocupate.

Pentru mai multe informatii contactati inspectorul scolar pentru resurse umane.

Sectiunea: Anunțuri şcoli

Despre autor ()

Inspector școlar pentru management institutional

Comentariile sunt inchise