În atenția profesorilor de limba engleză!

| 29/12/2014

 

Dragi colegi,

Am primit următorul mesaj de interes pentru profesorii de limba engleză:

Ambasada SUA are placerea sa va aduca la cunostinta organizarea, anul viitor, ca si in anii trecuti, a  cursurilor de specializare in Statele Unite pentru profesorii de liceu– denumite Summer Institutes for Secondary Educators. Cursurile vor avea loc pe o perioada de sase saptamani, incepand cu luna iunie a anului viitor, toate costurile aferente fiind acoperite in totalitate de catre guvernul american.

Termenul limita pentru depunerea formularelor – care trebuie completate in limba engleza cu foarte multa atentie la detalii – este joi, 8 ianuarie 2014.

Pentru a cunoaste absolut toate detaliile legate de curs si despre modul de a va depune formularul de candidatura, avem rugamintea ca profesorii interesati sa respecte toate indicatiile continute in documentul atasat acestui mesaj.

Coordonatoarea programului este colega mea d-na Isabella Alexandrescu (e-mail:alexandrescui@state.gov; tel: 021-200-3684); eu indeplinesc doar rolul de mesager. Profesorii care doresc sa candideze sunt rugati sa solicite formularul necesar direct colegei mele.

Cornelia Vlaicu

____________________

Cornelia Vlaicu, PhD

Cultural Affairs Assistant

U.S. Embassy Bucharest

Phone: 021 200 3683

E-mail: VlaicuC@state.gov

Summer Institutes for Secondary Educators 2015 CALL FOR APPLICATIONS

Sectiunea: Limbi moderne

Despre autor ()

Comentariile sunt inchise