Invitație RIUF – Romanian International University Fair

| 15/10/2013

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Romania și, de asemenea, cel mai mare târg de universități internaționale din Estul Europei. Evenimentul va avea loc în București, Constanța și Timișoara pe parcursul următoarei săptămâni.

Vă așteptăm cu drag alături de elevii dumneavoastră la eveniment, târgul fiind adresat în special elevilor din anii terminali (clasa a XI-a și clasa a XII-a). Aceștia vor avea oportunitatea să interacționeze cu reprezentanții universităților din străinătate și din țară, să participe la seminariile și prezentările susținute de instituțiile prezente la târg.

Profesorii care participă la cea de-a XIII-a ediție RIUF vor beneficia de o adeverință din partea organizatorilor ce atestă implicarea acestora în dezvoltarea academică a propriilor elevi. De asemenea, se eliberează și un certificat de participare și pentru liceul pe care elevii și profesorii îl reprezintă. Acestea vor fi ridicate la ieșirea din eveniment.

Este important de știut că intrarea elevilor nu este gratuită, prețul biletului fiind de 5 lei. Profesorii însoțitori au acces gratuit.

Sectiunea: Anunțuri şcoli

Despre autor ()

Comentariile sunt inchise